Algemene voorwaarden

Afhaalkorting

Leuk dat u uw bestelling komt afhalen! Op die manier sparen we het milieu en besparen wij op verzendkosten. Daarom geven wij u afhaalkorting op de webshopprijzen.

Wij verwelkomen u in de tuinwinkel op onze kwekerij en staan u graag bij met plantadvies. In onze tuinwinkel zijn producten van DCM te koop, zoals grondverbeteraar, aanvulgrond, meststof, graszaad, kunstgras, sierschors, enz.

U kunt kiezen of u uw bestelling op voorhand online betaalt, of pas bij afhaling.

Wij sturen u een mailtje wanneer uw bestelling klaar staat.

Bestellingen kunnen afgehaald worden van maandag t.e.m. vrijdag van 13u30 tot 17u30 en op zaterdagvoormiddag van 9-12 uur. Lukt dit niet voor u? Maak dan een afspraak om buiten de openingsuren langs te komen.

Graag tot dan!


Groengarantie

Bij Stima-Plant staat kwaliteit in de tuin voorop.

Pakt een plant ondanks een correcte aanplanting en goede verzorging niet aan? Dan vervangen wij de plant kosteloos tot twee maanden na aankoop.

Andere producten kunnen probleemloos bij afhaling of levering geweigerd of teruggestuurd worden indien ze niet voldoen aan uw wensen. U ontvangt het betaalde aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Werking? Stuur de goederen naar Stima-Plant bv, Brugsesteenweg 6 8740 Pittem. De terugbetaling gebeurt binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen, op voorwaarde dat die in goede staat zijn ontvangen.

Mogen wij vragen het product goed te verpakken zodat er geen transportschade gebeurt? Indien er toch schade is opgetreden, zijn de kosten hiervan voor u.

Enkel wanneer het product herverkoopbaar is (in originele staat en geen gebruikssporen), kunnen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer tuininspiratie!