Algemene voorwaarden

20% afhaalkorting

Leuk dat u uw bestelling zelf komt afhalen! Op die manier sparen we het milieu en besparen wij op verzendkosten. Daarom geven wij u 20% afhaalkorting op de webshopprijzen.

Wij verwelkomen u in de tuinwinkel op onze kwekerij en staan u graag bij met plantadvies. In onze tuinwinkel zijn producten van DCM te koop, zoals grondverbeteraar, aanvulgrond, meststof, graszaad, kunstgras, sierschors, enz.

U kunt kiezen of u uw bestelling op voorhand online betaalt, of pas bij afhaling.

Wij sturen u een mailtje wanneer uw bestelling klaar staat.

Bestellingen kunnen afgehaald worden van maandag t.e.m. vrijdag van 13u30 tot 17u30 en op zaterdagvoormiddag van 9-12 uur. Lukt dit niet voor u? Maak dan een afspraak om buiten de openingsuren langs te komen.

Graag tot dan!

Gratis levering vanaf 50 euro

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Dit varieert van de dag nadien tot 7 werkdagen na bestelling.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. U kunt ons steeds bereiken via mail of telefoon om naar uw bestelling te informeren.

Indien u bestelt voor meer dan 50 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Wanneer de bestelling minder dan 50 euro bedraagt, dan zijn de verzendkosten als volgt:

- binnen de straal van 10 km: 14.99 euro

-buiten de straal van 10 km: 16.99 euro (voor postcodes 1000-2000-3000-7000-8000-9000)

34.70 euro (voor postcodes 4000-5000-6000)

- Nederland: 49 euro (met uitzondering van de Waddeneilanden)

De verzendkost wordt berekend bij de check-out, wanneer u uw adres invult.


Alle volumineuze bestellingen zoals bomen (hoogstam = HO, halfstam = HA) en meerstammigen (= MRST) worden niet gratis thuis geleverd. Dit vraagt pallettransport en dat is vanzelfsprekend duurder. U kunt uw bestelling plaatsen, met de vraag om thuis te leveren, en dan nemen wij contact met u op wat de leverkost bedraagt. Uw bestelling is pas definitief na betaling en kan bijgevolg kosteloos geannuleerd worden.

Bij deze soorten krijgt u dus de 20% afhaalkorting, maar wordt het transport in rekening gebracht.

Groengarantie

Bij Stima-Plant staat kwaliteit in de tuin voorop.

Pakt een plant ondanks een correcte aanplanting en goede verzorging niet aan? Dan vervangen wij de plant kosteloos tot twee maanden na aankoop.

Andere producten kunnen probleemloos bij afhaling of levering geweigerd of teruggestuurd worden indien ze niet voldoen aan uw wensen. U ontvangt het betaalde aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor uw rekening.

Werking? Stuur de goederen naar Stima-Plant bv, Brugsesteenweg 6 8740 Pittem. De terugbetaling gebeurt binnen de 14 dagen na ontvangst van de goederen, op voorwaarde dat die in goede staat zijn ontvangen.

Mogen wij vragen het product goed te verpakken zodat er geen transportschade gebeurt? Indien er toch schade is opgetreden, zijn de kosten hiervan voor u.

Enkel wanneer het product herverkoopbaar is (in originele staat en geen gebruikssporen), kunnen wij het aankoopbedrag terugstorten.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer tuininspiratie!