Gratis levering vanaf € 50!

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Dit varieert van de dag nadien tot 7 werkdagen na bestelling.

Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte. U kunt ons steeds bereiken via mail of telefoon om naar uw bestelling te informeren.

Alle volumineuze bestellingen zoals bomen (hoogstam = HO, halfstam = HA) en meerstammigen (= MRST) worden niet gratis thuis geleverd. Dit vraagt pallettransport en dat is vanzelfsprekend duurder. U kunt uw bestelling plaatsen, met de vraag om thuis te leveren, en dan nemen wij contact met u op wat de leverkost bedraagt. Uw bestelling is pas definitief na betaling en kan bijgevolg kosteloos geannuleerd worden.

Bij deze soorten krijgt u dus de 25% afhaalkorting, maar wordt het transport in rekening gebracht.

Indien u bestelt voor meer dan 50 euro, dan nemen wij de verzendkosten voor onze rekening.

Wanneer de bestelling minder dan 50 euro bedraagt, dan zijn de verzendkosten als volgt:

- binnen de straal van 10 km: 14.99 euro

-buiten de straal van 10 km: 16.99 euro (voor postcodes 1000-2000-3000-7000-8000-9000)

34.70 euro (voor postcodes 4000-5000-6000)

- Nederland: 49 euro (met uitzondering van de Waddeneilanden)

De verzendkost wordt berekend bij de check-out, wanneer u uw adres invult.Schrijf je in op onze nieuwsbrief voor meer tuininspiratie!