Stima Plant

tuin- en plantenwinkel

winkelmandje 0

Welkom in onze tuin- en plantenwinkel!

U wilt online planten bestellen tegen een scherpe prijs? Dan bent u bij ons aan het juiste adres voor onder andere Buxus, Taxus, Carpinus, Ilex, Fagus, graszoden, bodembedekkers,vaste planten, haagplanten, bomen enz. (kortom alle buitenplanten)

Online tuincentrum BETAAL MET ECOCHEQUES

Wij zijn een online tuincentrum, met als bedoeling u te adviseren en te helpen bij het zelf (her)aanleggen van uw tuin. Onze specialisatie is het aanbieden van planten in de ruimste zin van het woord.

 Om de beste kwaliteit te kunnen garanderen tegen een juiste prijs, halen wij onze planten rechtstreeks van bij de producent of uit onze eigen kwekerij.
Wij hebben voor dit concept gekozen, omdat u als koper van thuis uit zou kunnen zoeken naar de meest gepaste planten om uw tuin er mooier te laten uitzien.
Bij ons kunt u ook terecht voor een volledig ontwerp van uw tuin, om deze dan achteraf zelf aan te leggen. Daarvoor kunnen wij alle nodige materialen (borduren,kiezel,compost ...) leveren. Deze materialen werden niet in onze prijslijsten opgenomen vanwege het te grote aanbod, maar u kunt steeds vrijblijvend een offerte vragen. Wij kunnen ook instaan voor karweien die u zelf niet kunt uitvoeren, zoals het aanleggen van een terras, (zwem)vijver, het plaatsen van afsluitingen of het uitvoeren van onderhoudswerken.
Wij staan steeds tot uw beschikking voor uitleg omtrent plantenkeuze, vormgeving en onderhoud van uw tuin. U kunt uw vragen stellen via mail of telefoon.

Wij zijn steeds open op zaterdagvoormiddag.

 Natuurlijk bent u ook na afspraak welkom op onze kwekerij. 
Alvast bedankt voor uw interesse!

STIMA-PLANT bvba - Brugsesteenweg 6 - 8740 Pittem